|
Після школи
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 13.08.2007, 15:19 | Повідомлення # 1 |
 Адмін
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Школа, школа...книги, зошити, вчителі, друзі, однокласники, жарти якісь, приколи...У кожного спогади про школу якісь особливі...у когось тут завелись справжні друзі, у когось з"явилось перше кохання...А пам"ятаєте тумбочки в кабінеті англійської? А як ми затопили кабінет історії трохи? Куча літачків у кабінеті музики, хрущі, телетекст і тому подібне..да..весело було...так..до чого це я?А..так ось..промайнуло вже 9 років навчання тут (так швидко.. )...на черзі останній рік..вирішальний..після цього - нове життя - нове місто, нова компанія, нові друзі, зустрічі однокласників у рідному Новодністровську. Якось сумно це все звучить і банально. Але це - сувора реальність нашого буття. Вінниця, Чернівці, Львів, Київ - хто куди..Хто на медика, хто на вчителя, хтось вчитеметься на економіста, а хтось на інженера...Яку ж професію вибрати? Куди піти вчитись? Саме від цього вибору залежить наше подальше життя. Більшість ще не оприділилася із своїм вибором...Навіть приблизно...У нас є ще 9 місяців...важких і напружених 9 місяців навчання, після яких ми повинні будемо остаточно визначитися зі своїм вибором. Проте, не зважаючи на це, треба думати за майбутнє вже зараз... Можливо хтось із вас вже знає, ким хоче бути? Пишіть тут про це...Якщо є якісь поради, пропозиції - пишіть. Невдовзі викладу сюди список ВУЗів країни, по містам.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 13.08.2007, 15:22 | Повідомлення # 2 |
 Адмін
| http://vuz.iatp.org.ua/ http://meta.ua/jmp.asp?http://educatalog.pisem.net/ На цих сайтах представлені ВУЗи країни по областям. Заходьте, дивіться, думайте...
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Понеділок, 13.08.2007, 16:50 | Повідомлення # 3 |
 -=DemOxy=-
| Куди піти вчитися?? Як сказав класик: "ХЗ" до речі ти забув про вазони в кабінеті англійської ))) 
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Понеділок, 13.08.2007, 17:04 | Повідомлення # 4 |
 -=DemOxy=-
| Ось ще кілька сайтів: http://osvita.org.ua/highedu/ - тут не тільки універи та інститути, а ще і технікуми, ПТУ і таке інше http://www.school-city.by/index.p....mid=161 - приблизно таке саме, але тут посилання на сайти вузів
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 13.08.2007, 18:32 | Повідомлення # 5 |
 Адмін
| Та в кабінеті англійської (як і музики взагалі-то теж ) було багато чого цікавого
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Неділя, 19.08.2007, 20:43 | Повідомлення # 6 |
 Лейтенант
Група: Проверенные
| Ви забули, про викінуті вазони в історії.. та то залізне ядро.. Весело було.. Ех!! Шкода.. що мене не буде цей веселий ваш рік.. = ((.. Ви там мене не забувайте.. Максимка, ти то знаєш, куди ми с тобой йдемо вчитися..напевно.. я то точно, а ти не вирішив ще.. ну нічого.. все ще буде... у вас.. =)).. а в мене.. вже ні.. шкода.. так якось відірвали мене від свого коханого класу.. хоча.. в мене є фотка на стіні.. всього класу.. але трішка старенька.. ну нічого.. ))
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Неділя, 19.08.2007, 21:45 | Повідомлення # 7 |
 Адмін
| Так...скоріше за все готельно-ресторанний бізнес у Київському торгівельно-економічному. Просто напросто не бачу себе зараз у якій-небудь іншій професії. Поки що такі справи...до речі, хто ще не знає, Козачка тепер директор у нас..
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Вівторок, 25.09.2007, 04:05 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| Я теж туди піду... От так!! = )) Хоча.. сумно.. я не буду з вами там.. шкода.. Не забувайте мене.. Добре??
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Середа, 24.10.2007, 21:54 | Повідомлення # 9 |
 Адмін
| Мдя, плани міняються, скоріше за все політех буде моїм другим домом, так сказати..проте..досі без поняття на кого поступати.. Народ, як вам це нововведення з тестуванням? Будем здавати і укр. літ. комплексно з укр. мовою! Весело, хіба не так?..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Четвер, 25.10.2007, 17:51 | Повідомлення # 10 |
 -=DemOxy=-
| весело це ще м"яко сказано... заливаюсь істеричним сміхом...
|
| |
|
|
| ECSTAZY | Дата: Вівторок, 30.10.2007, 23:00 | Повідомлення # 11 |
 Лейтенант
Група: Модераторы
| Я планую в інститут......яле якщо не вийде - Сокирянське ВПТУ плаче по мені.................Всім бажаю здійснити мрії і бажання.....!!!!!!!!!!!!!!!!! Зачем жить, когда всё равно умирать... НЕ ХОЧУ ЖИТИ.......
Смерть стоит того, чтобы жить, а любовь стоит того, чтобы ждать. В.Цой
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 19:38 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
| Небесный_чертёнок, забудем тебя)))) я уже забыл)))...... NightBear, а ты вали в Киев)) вместе с той кого я забыл)) хихи
Била двадцать ран, в тілі у мєня, лішь балит тринадцата шо в сердце у мєня.
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Середа, 02.04.2008, 02:01 | Повідомлення # 13 |
 Лейтенант
| SandersoN, Бяка.. не піду в Київ.. буду дома сидіти..
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Субота, 05.04.2008, 13:41 | Повідомлення # 14 |
 Генерал-лейтенант
| ну-ну)) побачим як не підешь)))
Била двадцать ран, в тілі у мєня, лішь балит тринадцата шо в сердце у мєня.
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Субота, 05.04.2008, 21:03 | Повідомлення # 15 |
 Лейтенант
| = ))
|
| |
|