| Неділя, 14.06.2026, 06:40 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Футбооооол )) - ФорумФутбооооол )) - Форум
|
Футбооооол ))
| |
| SandersoN | Дата: Середа, 30.04.2008, 00:05 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Проверенные
Статус: Offline
| пропоную тут обговорювати футбольні матчі)) Додано (30.04.2008, 00:05) --------------------------------------------- я вболіваю за Манчестер, це моя фейфоріт тім))) і Вона в фіналі)) зделала барсу як малих хлопчаків)) УРА!!!!!!УРА!!!!!УРА!!!!
Била двадцать ран, в тілі у мєня, лішь балит тринадцата шо в сердце у мєня.
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 30.04.2008, 07:26 | Повідомлення # 2 |
 -=DemOxy=-
Група: Администраторы
| я за "Шахтар" Донецьк!!!
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Середа, 30.04.2008, 11:14 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
Група: Модераторы
| Народ, вчора "Манчестер" виграв у "Барселони" з рахунком 1:0 Единий і переможний гол забив Полс Сколс Цього проку англійські команди рулять всіх
Хто не за нас, той проти нас!!!
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Середа, 30.04.2008, 12:20 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| ага)))) Глорі Глорі ман юнайтед, глорі глорі ман юнайтед))) .......Супер грають))) See, I will always love the Reds so much, We are the team nobody else can touch United, I love them. They’re the only team I like, The other ones are shit, And now I’m gonna tell you how I feel. Fuck Peter Kenyon and Abramovich, Fuck you Mourinho, you son of a bitch. Fuck Kevin Keegan and fuck Franny Lee, Fuck Steve McManaman, fuck Man City. Fuck Leeds United, you’re down and you’re gay, Fuck Norman Hunter and fuck Eddie Gray. Fuck Everton and f.uck you Liverpool, Fuck all you scousers, cuz Manchester rule! Ronaldo, van Nistelrooy Play for the baddest team, With Ferdinand and super Roy Keane Silvestre and Ryan Giggs, And we’ll never leave the pack Dressed in red, white and black We don’t give a damn about no one else Fuck Peter Kenyon and Abramovich, Fuck you Mourinho, you son of a bitch. Fuck Kevin Keegan and fuck Franny Lee, Fuck Steve McManaman, fuck Man City. Fuck Arsene Wenger and fuck Arsenal too, Fuck all the cockneys, we fucking hate you. Fuck Everton and fuck you Liverpool, Fuck all you scousers, couse Manchester rule! Rule, rule United Rule, rule United Now I hate the scousers and I hate Liverpool, The f.ucking shit, and United rule! And Chelsea, who do you think you are? If you think you're all this, It's gonna end in tears, You’ll never be as big as Man United. Fuck Barcelona and fuck Real Madrid, I’ve loved United since I was a kid. Fuck Bayern Munich and AC Milan, Fuck Deportivo and Vasco da Gama. Fuck Kevin Keegan and fuck Franny Lee, Fuck Steve McManaman, fuck Man City. Fuck Everton and fuck you Liverpool, Fuck all you scousers, cuz Manchester rule! Rule, rule united Rule, rule United тут уся правда))) правда крім ліверпуля)) вони мені тож нравятся))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 30.04.2008, 15:00 | Повідомлення # 5 |
 -=DemOxy=-
| ну от нашо матюкатися? а з укр. комнд за когось вболіваєш?
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Середа, 30.04.2008, 16:44 | Повідомлення # 6 |
 Генерал-лейтенант
| це така пісня))).....з укр за динамо))) і то не дуже)) і шахтер тоже нравиться)) Додано (30.04.2008, 16:44) --------------------------------------------- доречі, робимо ставки на сьогднішній матч)))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 30.04.2008, 18:17 | Повідомлення # 7 |
 -=DemOxy=-
| а хто грає сьодня?
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Середа, 30.04.2008, 18:17 | Повідомлення # 8 |
 Генерал-лейтенант
| Ліверпуль - Челсі......матч відповідь......першу гру вони зіграли в нічию, 1-1........тому матч обіцяє бути цікавим))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 30.04.2008, 18:19 | Повідомлення # 9 |
 -=DemOxy=-
| ммм я ставлю на Ліверпуль..... Рома каже шо він на Челсі.... а ти?
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Середа, 30.04.2008, 22:33 | Повідомлення # 10 |
 Генерал-лейтенант
| я на Ліверпуль)) я просто не люблю челсі)) а Ліверпуль меня нравиться. Правда чуть меньшше чем манчестер))) но ліверпуль повинен виграти, їм просто не пощастило в минулому матчі Додано (30.04.2008, 22:33) --------------------------------------------- Дрогба гнида))) такий карявий шо ппц, фолить дофіга, оффсайди, так ще гнида і гол забив))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Субота, 03.05.2008, 10:11 | Повідомлення # 11 |
 -=DemOxy=-
| мдямс.... зате гарно Зеніт 4:0 виграв
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Субота, 03.05.2008, 11:00 | Повідомлення # 12 |
 Генерал-лейтенант
| да Зеніт взагалі порадував))) я ніколи не очікував такого......а він таку ру видав))
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 19:51 | Повідомлення # 13 |
 Генерал-майор
Група: Модераторы
| А Челсі то виграв :)))
Хто не за нас, той проти нас!!!
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 21:15 | Повідомлення # 14 |
 -=DemOxy=-
| оце завтра футбольчик буде..... Шахтар форевер... бліна у мене нема ICTV.... до кого це зарватись додому?)))
|
| |
|
|
| SandersoN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 21:56 | Повідомлення # 15 |
 Генерал-лейтенант
| гоу до мене)) чекаю))) не запізнюйся))
|
| |
|
|
|
 |  |