Неділя, 14.06.2026, 06:38Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Наш опрос

У якому класі було найцікавіше?
Всього відповідей: 71
Музика - ФорумМузика - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Музика
NightBearДата: Неділя, 12.08.2007, 11:06 | Повідомлення # 1
Адмін
Група: Администраторы
Репутація: 13
Статус: Offline
Пишіть в цій темі, яку музику Ви слухаєте, що Вам подобається, бажано напрям і групи (виконавці)...Обговорювати все це дозволяється, лиш без особого фанатизму. Повідомлення з матами/обрАзами будуть редагуватись/удалятись.

demoxy-adminДата: Неділя, 12.08.2007, 11:31 | Повідомлення # 2
-=DemOxy=-
Репутація: 14
Ну, це не секрет, що мені подобається Rammstein i Nightwish. Хоча я ніколи не проти послухати просто хорошу пісню, не важливо якого виконавця.

Прикріплення: 27217695.jpg (83.6 Kb)

Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.

NightBearДата: Неділя, 12.08.2007, 12:01 | Повідомлення # 3
Адмін
На даний момент поступово переходжу на рок - зараз почав слухати Арію, давненько вже слухаю десь 15 пісень Металіки, 10 Нірвани, кілька пісень Кіно, фактично десь 4..Деякі ретро пісні, але теж із року...Іноді ще слухаю дещо з Продіджі, хоча вже і рідко..ось так ось..

Голубоглазка_Дата: Неділя, 19.08.2007, 14:07 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 2
Я слухаю шансон...Круга, подобається пару пісень групи "Бутирка".. металіка трохи подобається..2 пісні... і також реп... кароч слухаю все потрохи..не можу сидіти весь час на музиці одного напрямку...завжди міняю...але улюблені пісні ніколи не перестають подобаться..

NightBearДата: Вівторок, 21.08.2007, 23:11 | Повідомлення # 5
Адмін
Я ж навпаки, в основному слухаю музику конкретних стилів. Інша річ - різні виконавці..а шансон..не знаю..не переварюю я його. Можливо, якби я сидів на зоні і втратив весь свій музичнйи смак якимось чином, то слухав би це..а так..не можу..не подобається...хоча знаю, що багатьом у наш час така музика подобається..таке діло..

demoxy-adminДата: Четвер, 23.08.2007, 09:35 | Повідомлення # 6
-=DemOxy=-
ну от, шось ми забули про ПОПСУ))) ану признавайтесь, хто слухає Поплавського???

Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.

demoxy-adminДата: Четвер, 23.08.2007, 09:36 | Повідомлення # 7
-=DemOxy=-
batman класно Поплавському, у нього є костюм Бетмана no але все одно він ВЦ biggrin

demoxy-adminДата: Четвер, 23.08.2007, 19:37 | Повідомлення # 8
-=DemOxy=-
ау э тут хтось??

ECSTAZYДата: Четвер, 06.09.2007, 19:27 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: Модераторы
Репутація: 7
Музика.....це для мене дуже болюча тема.......:) Я слухаю music РЕП, Techno, Electro. Також у мойему списку і пісні 80-х - 90-х........Мені подобається.......Ретро не вмирає...... v

GermesДата: Понеділок, 24.09.2007, 18:23 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Так я слухаю: транс, техно, електро, гото-електро, слім хаус, електро-хаус і одна пісня лав-метал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!! !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Народ попса помре бо вона <цензура> і хто її слухає повне ВЦ thumb

Хто не за нас, той проти нас!!!

demoxy-adminДата: П`ятниця, 16.11.2007, 15:35 | Повідомлення # 11
-=DemOxy=-
а я останнім часом захопилась творчістю груп Эпидемия і Арда... це російські групи які грають павер метал, але на фентезійну тематику.... особливо на творчість Толкіена("Володар перснів")

NightBearДата: Неділя, 18.11.2007, 21:34 | Повідомлення # 12
Адмін
А я почав слухати АРІЮ..багатенько цікавого у них там є..класна група..дійсно класика російського року..хоча..колись у свій час вважав, що ця група пережила себе давно..

GermesДата: Неділя, 09.03.2008, 23:09 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Народ, TechHouse найжирніше з електронної музики!

Хто не за нас, той проти нас!!!

NightBearДата: Понеділок, 10.03.2008, 10:55 | Повідомлення # 14
Адмін
А мене жостко потягнуло на ретро рок..Deep purple, Rolling Stones, Kiss і так далі..ну і залишається Metallica, Nirvana..

ПаВлУшАДата: Середа, 26.03.2008, 22:31 | Повідомлення # 15
Рядовой
Група: Проверенные
Репутація: 0
Все канечно знают что я слушаю.. ето шансон... канечно есть много хорошой музыки кроме шансона... ето Виктор Цой (группа Кино), Агата Кристи, Наутилиус, Сектор Газа... и еще некоторые нравляться... Но у каждого свой вкус.. и ета страница мне кажеться не очень со смыслом...Разве что просто узнать кто что слушает.

Додано (26.03.2008, 22:30)
---------------------------------------------
а еще я не уважаю етот транс или електро или хз как оно там (диджеев етих) ето же не музыка..... ето просто мелодии....

Кто не когда не ударялся головой? Или не падал головой в низ?
Все же нормально. А вот были бы мозги было бы сотрясение.

• Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026 | Конструктор сайтів - uCoz