| Неділя, 14.06.2026, 06:41 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Незабутні моменти - ФорумНезабутні моменти - Форум
|
Незабутні моменти
| |
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 15:13 | Повідомлення # 1 |
 -=DemOxy=-
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Ще трохи залишилось, і школа з іі веселощами залишиться у минулому... Тому залишаймо тут спогади про події, які найбільше запам'яталися
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 20:51 | Повідомлення # 2 |
 -=DemOxy=-
| Ну шо , почнемо..... Давайте усі разом згадаємо незабутні уроки нашої улюбленої англійської мови.... Одразу перед очима постають сховані вазони, розбита лампа, димовушка, метання швабри у довжину, висоту, у живу мішень))), метання крейдою в якихось трактористів...... давайте доповнюйте
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 21:11 | Повідомлення # 3 |
 Адмін
| Розбите вікно на музиці сніжкою (додаткове то було), 200 літачків, пам"ятаю як мучився пан Даскальчук, коли побачив, що його синтезатор не працює..думав..що ппц уже..добре, що хоч потім догадався, що ми з резетки витягнули шнур :)...а миша на англійській?..добре, що то не училка якась була (скільки шуму було би!)..а ще..як ми випадково (гг, ну да ) залили кабінет історії!..там над історією була англійська..ну і в підлозі якась дирка була..ну ми ж допитливі люди - хочеться знати, що за дирка і наскільки глибока.от і випробували..половину бутилки вилили туди..аж поки технічкка якась (чи хто там) прийшла до нас питати що тут стався за потоп :)..ех..а електричний стілець на тій же англ?..Панасенку робили в основному :)..веселе життя, що скажеш..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 05.03.2008, 09:07 | Повідомлення # 4 |
 -=DemOxy=-
| Мені згадалася розписана парта з дуже гарними написами про Самогон та поїзди.... а також парта з написами про нашу колишню однокласницю Рибалку)))
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 18:16 | Повідомлення # 5 |
 Рядовой
Група: Проверенные
| Думаю, всі пам"ятають, як ми вчили літати вазони з кабінету історії, а потім всі дружно йшли зі школи і дивилися, котрий (їх було два) відлетів далі)). А невже забули, як на нас (чисто случайно) впала лампа в кабінеті англ. мови, до чого ми було зовсім не причетні.
Нервные в клетке не восстанавливаются...
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 21:40 | Повідомлення # 6 |
 Адмін
| Ой, що це сталось, Таня українською заговорила! гг.. А димовушку пам"ятаєте?..а той штин з балончіка, що Макс приніс?.. А хрущі??..з недавнього - мурахи..блін скільки ж всього було..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 17:26 | Повідомлення # 7 |
 -=DemOxy=-
| ах, та не кажи..... як згадаю ті літачки, аж слоьзи навертаються від ностальгії..... хм, а вам не здається, що без такого яскравого персонажа в нашій школі, як Білобриса, чогось би не вистачало?? З кого б ми ще ржали на лінійках?? Хто ще міг би бовкнути про "шутерц"??
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Середа, 12.03.2008, 00:06 | Повідомлення # 8 |
 Лейтенант
| demoxy-admin, з цього місця все по порядку.. що там про шутерс і білобрису... Я тутешнім американцям розповідаю, що ми там чудили.. вони просто в шоці з цього.. = ))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 12.03.2008, 07:55 | Повідомлення # 9 |
 -=DemOxy=-
| А шо вони(американці) кажуть? Та Білобриса живе в одному світі, а ми в іншому - шо тут зробиш... Шось меле, а сама не знає, шо
|
| |
|
|
| Небесный_чертёнок | Дата: Четвер, 13.03.2008, 01:09 | Повідомлення # 10 |
 Лейтенант
| demoxy-admin, а що вони можуть сказати.. дивуються.. = )) Я знаю... вона трішки тупа.. ой.. чого брехати... вона багато тупа!! = )
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Неділя, 16.03.2008, 19:59 | Повідомлення # 11 |
 Рядовой
| Вона не просто там якась тупа, вона просто напросто - тормозок)))
Нервные в клетке не восстанавливаются...
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 26.03.2008, 17:38 | Повідомлення # 12 |
 -=DemOxy=-
| Quote (Staniti) Думаю, всі пам"ятають, як ми вчили літати вазони з кабінету історії Хм а мені пригадується як історичка жалілася, шо у неї зникають вазони, лиш відвернешся, а ми так їй сильно-сильно співчували на уроках, або як на історії літав хрущ, як якийсь винищувач, а вона навіть не помітила...... так, зір у неї чудовий..... особливо мені подобається, коли відповідає чи шумить один, а вона відповідно ставить оцінку чи сварить зовсім іншого....
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: П`ятниця, 28.03.2008, 11:55 | Повідомлення # 13 |
 Адмін
| гг..зараз виставлю фото Наталі Іванівни =)
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: П`ятниця, 28.03.2008, 12:02 | Повідомлення # 14 |
 Адмін
| пам"ятаю ще цю зачіску її..:)
|
| |
|