| Неділя, 14.06.2026, 06:35 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 2 - ФорумПритчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 2 - Форум
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш)
| |
| demoxy-admin | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 12:28 | Повідомлення # 16 |
 -=DemOxy=-
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Аще він розказува про тіпка-співака, який приїхав у Романківці.... Які там пісні фізік нам наспівував? "я,ти,он,она", шось про орленка, "Солнечний круг...". хм він ше раніше якісь пісні нам співав - хто памятає які??
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 12:30 | Повідомлення # 17 |
 Адмін
| ой блін..співав, співав..лиш не пам"ятаю :(...
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 12:33 | Повідомлення # 18 |
 -=DemOxy=-
| 
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 12:35 | Повідомлення # 19 |
 Адмін
| ну да, ну да :)..але там він краще вийшов, утт якийсь більш зістарівшийся ніби
|
| |
|
|
| ameely | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 21:41 | Повідомлення # 20 |
|
Рядовой
Група: Проверенные
| я розкажу шо він нам розказував! так от. Іде війна. якраз перед боєм. солдати сидять в окопах, бояться., чекають на ворога. тут все дійство починається, ворог наступає і один солдат з диким криком вискакує з окопа на ворога. ну інші підхопили, теж повискакували, кинулись на противника. той, не очікувавши такої хоробрості, кинув все і втік. ну от, наші перемогли. Сидять увечері біля вогню, розмовляють, діляться враженнями про минувший бій. і солдату, що вискочив першим, кажуть: Молодець! хоробро вчинив! а він відказує: Так то воно так! але де той падлюка, шо з окопа мене викинув?))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:42 | Повідомлення # 21 |
 -=DemOxy=-
| гагага да це в стилі фізіка...... ржу під столом...... ше як уявлю, як він це розказує......)))))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:46 | Повідомлення # 22 |
 -=DemOxy=-
| такс поки маю кілька хвилин - напишу: він дав нам задачку і питає яку команду давали борцям? ну начав розпитувати нас...... ми думаєм, думаєм - хз, а фізік видав: мені здається шо це команда "бокс" ну ми начали ржати - гнати на нього шо бокс і боротьба - різні речі. Мораль: ми потратили на це 5 хвилин а він каже: ну от і я даю вам команду "бокс"- робіть задачу а ше він розказує про погоду - розказував про день Явдохи 14.03 - шо має бути холодно 12 днів - "поки Явдоха не пірве 12 кожухів"
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:50 | Повідомлення # 23 |
 -=DemOxy=-
| ага - ше одна притча: про тіпка який побудував хату на піску, а другий - на камені - шось там морозив півуроку про фундамент, моралі читав..... а ше він нам розповідав про книжку - "два капітани" - не памятаю навіть з чого це...... а сьогодні - у нас т.а. - він такий видає : ой там третє завдання у двох варіантів ми ще не розглядали - і давай нам їх пояснювати!! шось малює собі на дошці, формули якісь пише..... це тематична називається))) 
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:53 | Повідомлення # 24 |
 -=DemOxy=-
| ану випускнички - розкажіть шо вам фізік видавав на уроках, як маєте його фотку - виставте
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 14:31 | Повідомлення # 25 |
 Адмін
| Щось ти Ксюха розписалась :).. От знайшов листочок..спеціально записав його мудрість: "Самий тупий олівець кращий будь-якого гострого розуму"..правда до мене не дійшло..дивно..
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 20:43 | Повідомлення # 26 |
 Генерал-майор
Група: Модераторы
| Ой не можу :))))))))))))))))) Я цей жир як згадаю :)))))))))))))))))) Доречі, я не знаю чому, та він мене став грузити втупу просто так :)) Я буває прийду на урок десь на половину і сходу чую якусь фігню. Ну це його притчі про ХЗ що :))) Він завтик мені 12 балів поклав і ще щось від мене хоче :)))))))))) Зідан є Зідан
Хто не за нас, той проти нас!!!
|
| |
|
|
| ameely | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:14 | Повідомлення # 27 |
|
Рядовой
Група: Проверенные
| о, я згадала, як він задачки пояснює) було то десь в класі 8-9. Приходить на початку уроку і каже: сьогодні ми розв*яжемо таку от задачу. і починає писати, шось рішати сам на дошці. ми ще були такі хороші, намагалися ту задачу поняти, а він на одному моменті зупиняється, все стирає з дошки (байдуже написали ми вже чи нє) і каже: але таку задачу ми з вами розв*яжемо в 11 класі. або коли ще щось не виходило, він починав шукати помилку, уроку звісно не вистачало на те, тому ми уходили, а він залишався із задачою сам на сам)) Додано (18.03.2008, 22:14) --------------------------------------------- а ще він нам розказував, що якщо в пустелі носити теплу шапку і кожух - буде не так жарко
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 19.03.2008, 08:04 | Повідомлення # 28 |
 -=DemOxy=-
| оооо про кожух нам теж..... а задачі так сакмо - рішив задачу а на наступний урок каже : ой це не правильно давай знову все переписувати лантух такий..... ще й задачазовсім не по темі а так - до тестування, а у нас лиш 2 з класу фізику здають... правда мучаються усі(((
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Середа, 19.03.2008, 16:30 | Повідомлення # 29 |
 Адмін
| Та він у нас взагаіл філософ..от сьогодін пару таких висловів видав! 1. Як говорять в армії: "На "Ви" і на три кроки"!..хм.. 2. Радянський союз не можна було зруйнувати ззовні, тому його підірвали зсередини.. 3. (говорив він щось про контрольні наші, та й каже): Є роботи добрі, прекрасні і різні..(ну-ну, унікально..) А ще..це ж треба було порівняти аварію на ЧАЕС з велосипедом?..Але з цією штукою (станцією) не можна на "ти"..хм..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:16 | Повідомлення # 30 |
 -=DemOxy=-
| а ше - на 20річчя аварії на ЧАЕС цілий урок розказував нам про неї, малював на дошці як та станція працювала, а потім у нас була хімія і Софа теж розповідала про аварію, але чогось її прирчини були зовсім іншими..... як таке можливо?
|
| |
|
|
|
 |  |