Неділя, 14.06.2026, 06:35Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Наш опрос

Куди будете подавати документи? (можна декілька варіантів)
Всього відповідей: 30
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 2 - ФорумПритчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 2 - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш)
demoxy-adminДата: Понеділок, 10.03.2008, 12:28 | Повідомлення # 16
-=DemOxy=-
Група: Администраторы
Репутація: 14
Статус: Offline
Аще він розказува про тіпка-співака, який приїхав у Романківці.... Які там пісні фізік нам наспівував? "я,ти,он,она", шось про орленка, "Солнечний круг...". хм він ше раніше якісь пісні нам співав - хто памятає які??

Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.

NightBearДата: Понеділок, 10.03.2008, 12:30 | Повідомлення # 17
Адмін
Репутація: 13
ой блін..співав, співав..лиш не пам"ятаю :(...

demoxy-adminДата: Понеділок, 10.03.2008, 12:33 | Повідомлення # 18
-=DemOxy=-

biggrin

Прикріплення: 9893528.jpg (73.5 Kb)

Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.

NightBearДата: Понеділок, 10.03.2008, 12:35 | Повідомлення # 19
Адмін
ну да, ну да :)..але там він краще вийшов, утт якийсь більш зістарівшийся ніби

ameelyДата: Понеділок, 17.03.2008, 21:41 | Повідомлення # 20
Рядовой
Група: Проверенные
Репутація: 0
я розкажу шо він нам розказував!
так от. Іде війна. якраз перед боєм. солдати сидять в окопах, бояться., чекають на ворога. тут все дійство починається, ворог наступає і один солдат з диким криком вискакує з окопа на ворога. ну інші підхопили, теж повискакували, кинулись на противника. той, не очікувавши такої хоробрості, кинув все і втік. ну от, наші перемогли. Сидять увечері біля вогню, розмовляють, діляться враженнями про минувший бій. і солдату, що вискочив першим, кажуть: Молодець! хоробро вчинив! а він відказує: Так то воно так! але де той падлюка, шо з окопа мене викинув?))

demoxy-adminДата: Вівторок, 18.03.2008, 13:42 | Повідомлення # 21
-=DemOxy=-
гагага да це в стилі фізіка...... ржу під столом...... ше як уявлю, як він це розказує......)))))

demoxy-adminДата: Вівторок, 18.03.2008, 13:46 | Повідомлення # 22
-=DemOxy=-
такс поки маю кілька хвилин - напишу:
він дав нам задачку і питає яку команду давали борцям? ну начав розпитувати нас...... ми думаєм, думаєм - хз, а фізік видав: мені здається шо це команда "бокс" ну ми начали ржати - гнати на нього шо бокс і боротьба - різні речі. Мораль: ми потратили на це 5 хвилин а він каже: ну от і я даю вам команду "бокс"- робіть задачу cranky

а ше він розказує про погоду - розказував про день Явдохи 14.03 - шо має бути холодно 12 днів - "поки Явдоха не пірве 12 кожухів"

demoxy-adminДата: Вівторок, 18.03.2008, 13:50 | Повідомлення # 23
-=DemOxy=-
ага - ше одна притча: про тіпка який побудував хату на піску, а другий - на камені - шось там морозив півуроку про фундамент, моралі читав.....
а ше він нам розповідав про книжку - "два капітани" - не памятаю навіть з чого це......

а сьогодні - у нас т.а. - він такий видає : ой там третє завдання у двох варіантів ми ще не розглядали - і давай нам їх пояснювати!! шось малює собі на дошці, формули якісь пише..... це тематична називається))) wacko

demoxy-adminДата: Вівторок, 18.03.2008, 13:53 | Повідомлення # 24
-=DemOxy=-
ану випускнички - розкажіть шо вам фізік видавав на уроках, як маєте його фотку - виставте

NightBearДата: Вівторок, 18.03.2008, 14:31 | Повідомлення # 25
Адмін
Щось ти Ксюха розписалась :)..
От знайшов листочок..спеціально записав його мудрість: "Самий тупий олівець кращий будь-якого гострого розуму"..правда до мене не дійшло..дивно..

GermesДата: Вівторок, 18.03.2008, 20:43 | Повідомлення # 26
Генерал-майор
Група: Модераторы
Ой не можу :))))))))))))))))) Я цей жир як згадаю :)))))))))))))))))) Доречі, я не знаю чому, та він мене став грузити втупу просто так :)) Я буває прийду на урок десь на половину і сходу чую якусь фігню. Ну це його притчі про ХЗ що :))) Він завтик мені 12 балів поклав і ще щось від мене хоче :)))))))))) Зідан є Зідан tongue

Хто не за нас, той проти нас!!!

ameelyДата: Вівторок, 18.03.2008, 22:14 | Повідомлення # 27
Рядовой
Група: Проверенные
Репутація: 0
о, я згадала, як він задачки пояснює) було то десь в класі 8-9. Приходить на початку уроку і каже: сьогодні ми розв*яжемо таку от задачу. і починає писати, шось рішати сам на дошці. ми ще були такі хороші, намагалися ту задачу поняти, а він на одному моменті зупиняється, все стирає з дошки (байдуже написали ми вже чи нє) і каже: але таку задачу ми з вами розв*яжемо в 11 класі. або коли ще щось не виходило, він починав шукати помилку, уроку звісно не вистачало на те, тому ми уходили, а він залишався із задачою сам на сам))

Додано (18.03.2008, 22:14)
---------------------------------------------
а ще він нам розказував, що якщо в пустелі носити теплу шапку і кожух - буде не так жарко

demoxy-adminДата: Середа, 19.03.2008, 08:04 | Повідомлення # 28
-=DemOxy=-
оооо про кожух нам теж.....
а задачі так сакмо - рішив задачу а на наступний урок каже : ой це не правильно давай знову все переписувати лантух такий..... ще й задачазовсім не по темі а так - до тестування, а у нас лиш 2 з класу фізику здають... правда мучаються усі(((

NightBearДата: Середа, 19.03.2008, 16:30 | Повідомлення # 29
Адмін
Та він у нас взагаіл філософ..от сьогодін пару таких висловів видав!
1. Як говорять в армії: "На "Ви" і на три кроки"!..хм..
2. Радянський союз не можна було зруйнувати ззовні, тому його підірвали зсередини..
3. (говорив він щось про контрольні наші, та й каже): Є роботи добрі, прекрасні і різні..(ну-ну, унікально..)
А ще..це ж треба було порівняти аварію на ЧАЕС з велосипедом?..Але з цією штукою (станцією) не можна на "ти"..хм..

demoxy-adminДата: Середа, 19.03.2008, 20:16 | Повідомлення # 30
-=DemOxy=-
а ше - на 20річчя аварії на ЧАЕС цілий урок розказував нам про неї, малював на дошці як та станція працювала, а потім у нас була хімія і Софа теж розповідала про аварію, але чогось її прирчини були зовсім іншими..... як таке можливо?

• Сторінка 2 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026 | Конструктор сайтів - uCoz