| Неділя, 14.06.2026, 08:10 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 4 - ФорумПритчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 4 - Форум
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш)
| |
| NightBear | Дата: П`ятниця, 28.03.2008, 11:54 | Повідомлення # 46 |
 Адмін
Група: Администраторы
Статус: Offline
| А ще було..на уроці..це я записував якось і знайшов тільки сьогодні листочок цей..і так.. Приходе учень в бібліотеку здавати книжки...ну а бібліотекар йому і каже тіпа "О, такі нові книжки, ти певно найкращий учень, тобі грамоту треба дати, нагороду!"..а той каже: "ну воно і не дивно, вони ж цілий рік на шафі простояли"..ну це тіпа дотого він розказував, що ніхто зкласу не читає підручник з фізики =)
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: П`ятниця, 28.03.2008, 14:03 | Повідомлення # 47 |
 -=DemOxy=-
| мдаааа от тупі люди колись були..... шо той запал не витягується чи не відривається?? мдамс а фізик має багату біографію - де він лиш не був???
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 20:10 | Повідомлення # 48 |
 -=DemOxy=-
| Увага! Зіданство поширюється!! Уявіть собі, я, ризикуючи своїм здоров"ям(це ж можна вмерти як нудно), пішла на курсах на фізику.... там було всього 5 чоловік, і от той фізик, якого звати Богановський Ю.М.(до речі, дуже схожий зовні одночасно на Зідана і мера Київа) почав нам розповідати шось типу притч.... Так от: якшо відірвати мусі ногу і сказати скачи, то муха буде скакати, відірвати другу - теж буде, а як усі - то не буде.... висновок: якшо відірвати мусі всі ноги то вона глохне Ну зрозуміло, шо цей чувак з логікою не дружить, як і Зізу.... Ідемо далі.... Він казав, шо бачив передачу, шо в Дніпропетровську якась дівчинка взялась руками за решітку, яка була під струмом, ну і їй настав капець.... Так він почав нам малювати ту решітку, дівчинку і пояснювати як там той струм тече.... він шо ненормальний??? ну ше він казав шо якшо на землю впаде провід то треба від нього скакати, фізик нам теж таке казав, але ж НЕ СТРИБАВ ПО КЛАСУ, як той лантух!!!! Ну от, виходить шо всі фізики однакові чи шо?? треба ученим досліжувати вплив вивчення фізики на мозок бо страшне шо твориться 
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 20:56 | Повідомлення # 49 |
 Адмін
| А наш фізик на курсах (Володимир Володимирович, прізвище не знаю) каже: "Що може бути краще задачі? Тільки ще одна, при чому з фізики!"Ні, ну не шизануті люди?..а ще..питає.."яку задачу вам давати? Є складні, дуже складні, і ще складніші"..а щоб йому добре було з його задачами!
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 23:23 | Повідомлення # 50 |
 Рядовой
Група: Проверенные
| Да уж....Одне можу сказати, хлопчики і дівчатка - мені надзвичайно пощастило, що у мене фізики немае...А до речі, не можу уявити нашого Зідана з мухою (чи "під мухою") чи як він стрибає по класу....До такого навіть моя хвора фантазія не додумается... Я можу пригадати таке додаткове... Він почав розповідати про те, як він, ще будучи хлопаком, разом из старшокласниками своєї школи та вчителями ходив саджати дерева...Далі був довгий ліричний виступ, до якого я не прислухалася...Пам"ятаю лише те, що він був про те, як правильно саджати дерева, з якою лопатою і всі, відомі йому способи%) . У лісі вони побачили зайця. Далі знову бла-бла-бла. і от один парубок вирішив налякати зайця, той підстрибнув і впав від розриву серця. Тут знову дуже ліричний відступ... Далі, як це здебільшого буває, він не в тему почав говорили про мужика, він був здаєтся лісничим того лісу, де вони якраз саджали дерева і довели нещасну тваринку до самогубства. Так от, вони побачили дим, який високо підіймався над їхнім селом... Почулася пропозиція про те, щоб хтось заліз на дерево і подивився, що коїтся. Так цей дядько тупак сказав, що йому пофіг. Ну так заліз пацан на дерево і кричить: "Дядьку Х, так тоже ваш сарай горить". Ну цей мужик так побіг, що п"яти йому горіли. Знову повчання, що не треба думати про себе лише, бо може щось статися . А почалося все зі звичайной, навіть, можна сказати, банальної задачі про кут падіння сонячного зайчика))).
Нервные в клетке не восстанавливаются...
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 13:39 | Повідомлення # 51 |
 -=DemOxy=-
| гагагагагага логіка бігає крос десь далеко але повз фізика точно ні разу не проходила
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 13:42 | Повідомлення # 52 |
 -=DemOxy=-
| NightBear, мені цікаво яким це чином Олена Миколаївна веде фізику - вона явно не вписується в цю крейзануту компанію..... а раніше теж там якась була... як її?? і Сала Абрамовна.... мабуть є якась особлива група жінок-фізиків чи шо??
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 18:25 | Повідомлення # 53 |
 Рядовой
| demoxy, Зіданство поширюється, але пене найбільше жахає те, що і на вчителів, які не мають відношення до фізики:eek: . Наприклад, сьогодні біологічка заганяла такі тупі жарти...вона і раніше не вирізнялася хорошим почуттям гумору, а зараз . Якщо так піде і далі, то із нормальних вчителів залишаться Попова і класна(бо вона нас від Софи захищає))).
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 20:24 | Повідомлення # 54 |
 Адмін
| Да, це жах!..останнім часом наших вчителів тільки на КВН відправляти..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Середа, 02.04.2008, 18:44 | Повідомлення # 55 |
 -=DemOxy=-
| на КВН??? на Аншлаг - тільки там такі тупі жарти
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 19:14 | Повідомлення # 56 |
 -=DemOxy=-
| такс притча (а точніше історія з життя Зідана) про лист Сталіну. Якось на річницю Жовтневої революції був у нас урок... Фізік казав, шо зараз це свято не святкується і ставлення до Сталіна було різним.... він каже шо Сталіна зараз не люблять, а от яка була у нього історія: Було йому років 5, його батя працював десь у колгоспі чи шо.... Треба було перенести зерно з одного складу в інший, а його батя підписав документи ше коли не вспіли то всьо зробити... і тут раптом грянула перевірка і кажуть шо тіпа де зерно??? ну це все підсудна справа, розстріл чи ше якесь хз , і Зізу казав, шо памятає ,як його батя скаладав з якоюсь там училкою листа самому Сталіну.... і шо Сталін, такий хароший , сказав це усе замяти, перевести зерно куди треба та й по всьому..... от така історія, от такий умнічка товариш Сталін
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Вівторок, 08.04.2008, 21:27 | Повідомлення # 57 |
 Рядовой
| точно...а я забула про цю захоплюючу історію із життя Зідана про чесність Сталіна
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Середа, 09.04.2008, 12:44 | Повідомлення # 58 |
 Генерал-майор
Група: Модераторы
| Пам'ятаю, як пацани раз взяли у фізіка свиснули книги, а потім засунули їх Горюку в портфель Єдиним, хто не сміявся, коли на уроці Діма виймав їх, так це сам Горюк і Зідан
Хто не за нас, той проти нас!!!
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Середа, 09.04.2008, 12:56 | Повідомлення # 59 |
 Генерал-майор
| Ооо, ще ми прилади всякі брали у нього на полицях і клали комусь у портфель Деякі, такі як Паша, клали їх собі, щоб на уроці, возмущаючись, потянути час на уроці Хех, я із заздрістю згадую це все, бо зараз це вже настільки смішним не буде, як тоді Чудові були часи!
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Середа, 09.04.2008, 13:00 | Повідомлення # 60 |
 Генерал-майор
| Блін, сиджу зараз на літературі і чекаю цей нестерпний і водночас смішний урок - ФІЗИКА!!! Зараз або спати, або музику слухати
|
| |
|
|
|
 |  |