| Неділя, 14.06.2026, 06:38 | Главная | Регистрация | Вход |
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 3 - ФорумПритчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш) - Сторінка 3 - Форум
|
Притчі Зідана(він же Фотоапарат, він же фізик наш)
| |
| ameely | Дата: Четвер, 20.03.2008, 20:05 | Повідомлення # 31 |
|
Рядовой
Група: Проверенные
Статус: Offline
| о! нам про Чорнобиль розказував) шо то усьо ббуло спеціально і заплановано!
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Четвер, 20.03.2008, 21:03 | Повідомлення # 32 |
 -=DemOxy=-
Група: Администраторы
| а ще - пускала Таня Костюкова зайчики а він каже, шо малі дівчата пускають зайчики а дорослі..... ми такі думаємо - ну шо вони там пускають, різні версії висували - найцікавіша - шапку, він каже ні - вони пускають бісики а ше він там шось розказував шось як він служив в армії - хто памятає?
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: П`ятниця, 21.03.2008, 23:32 | Повідомлення # 33 |
 Адмін
| а мені ще подобаєься вислів з його вуст: "На городі бузина, а у Києвіі дядько!"..круто.. Тепер з новенького..притча про радіоактивність: "В одному індіанському племені приносили в жертву найкращих дівчат плем"я (ну не дурні?що нем акуди їх більше дівати? - примітка автора). Дівчина в жертву приносилась богам. Вони будуть, так би мовити (коронна фраза Олександра Івановича - приміта автора =) ), задобрені. Принесення в жертву виконувалось так: на території плем"я була печера, поблизу неї - бурна рослинність, дерева, кущі, трави, але не було жодної дивої істоти. Коли смільчаки відважувались проникнути туди, то бачили кулю, яка випромінювала світло. Так от.. жертві треба було зайти, винести кулю, показати її всім іншим, які стояли далеко від тої печери, ну і назад занести. Ну а потім протягом 1,5-2 місяців дівчина помирала. З якої радості? Та боце був природній злиток радіоактивної речовини. Організм отримував велику дозу опромінення і все.."..от так от..
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: П`ятниця, 21.03.2008, 23:34 | Повідомлення # 34 |
 Адмін
| А ще як він нам про хокей розповідав?..я вже толком не пам"ятаю, але в кінці були слова: "Такие друзья на мне нужны!" Ну це певно мораль така..
|
| |
|
|
| Staniti | Дата: Субота, 22.03.2008, 17:41 | Повідомлення # 35 |
 Рядовой
| то на матче коментатор крутой говорил...только забыла его фамилию...а жаль...
Нервные в клетке не восстанавливаются...
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Субота, 22.03.2008, 18:47 | Повідомлення # 36 |
 -=DemOxy=-
| а ще він казав: ви не завжди будете учнями, колись станете і людьми..... а учні - шо не люди чи шо??
Незнання законів не звільняє від відповідальності, проте дозволяє спокійно спати вночі.
|
| |
|
|
| Germes | Дата: Неділя, 23.03.2008, 00:56 | Повідомлення # 37 |
 Генерал-майор
Група: Модераторы
| Я йому сказав раз: "Зідан, давай не будем..." на весь клас, а він шось ніфіга не поняв
Хто не за нас, той проти нас!!!
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Неділя, 23.03.2008, 10:30 | Повідомлення # 38 |
 -=DemOxy=-
| Та відки йому знати шо він - Зідан??
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 00:41 | Повідомлення # 39 |
 Адмін
| ну мало там, а раптом!..вот що Надія Василівна - Тамада, про це вона певно і не здогадується!..так..щодо теми..я спалив Машу- вона записувала на дискотфон якусь притчу - то я я не поняв, чого вона ще не тут??ану бігом!..
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 08:10 | Повідомлення # 40 |
 -=DemOxy=-
| у неї нема шнура до компа - в школі тобі скине на мобілку і вже тоді..... от, до речі, ше фотка, не знаю відки 
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 08:17 | Повідомлення # 41 |
 -=DemOxy=-
| Quote (NightBear) вот що Надія Василівна - Тамада, про це вона певно і не здогадується! а Санта думаєш в курсі? )) а Пучеглаза?? а Фюрер наш рідний?? Згадала притчу: фізик розказував, шо після аварії на ЧАЕС,в 1986р він працював вчителем на Київщині, і там був вчитель праці, який казав, шо усіх фізиків треба відправити на безлюдний острів..... Ну фізик сам звісно посміявся і каже шо це звісно так не має бути....... а як на мене - розумну річ казав той вчитель праці..... і так фізики багато, а ше таке чудове почуття гумору у деяких представників цієї науки 
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 10:49 | Повідомлення # 42 |
 Адмін
|
|
| |
|
|
| ameely | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 20:43 | Повідомлення # 43 |
|
Рядовой
| о, а ще він нам розказував, як колись, коли служив у армії, то вони розчищали дороги від снігу по пояс голі, а через те загорали) тому після розчистки доріг вони були як після курорту засмаглі) аь ще, як він вчителював на Київщині за часів СРСР, то раз у місяць брав машину і їхав у Київ і скуповув усякі фізичні прилади. і все це за державний кошт! (і завжди додавав, яка гарна була тоді політ система)) а чого він Зідан, поясніть мені необразованій. а чого Тамада? і т.д...хто це таке придумав..бо я півгодини сиділа і роздупляла хто така Тамада))
|
| |
|
|
| demoxy-admin | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 20:54 | Повідомлення # 44 |
 -=DemOxy=-
| ггг під столом.... Зідан - тому шо у цього відомого футболіста і нашого вельмишановного фізика однакові зачіски))) Санта - це Морозова Є.В. (ШОнова) Логіка: Морозова - Дід Мороз - Санта Клаус - Санта..... Пучеглаза - Лапчучка - тут зрозуміло чого Тамада - це Завальна.... Вона нам місяць якось не могла перевірити тематичні, бо вона кожну суботу ходила на весілля.... мабуть підрбляє там))) Фюррер - Це Дика Мар"яна Вікторівна, вч. німецької - це придумала та група.... ну тут теж зрозуміло - викладає німецьку і характер має ДУЖЕ гарний)) хууууу я важко пояснювати людям, відірваним від шкільного життя
|
| |
|
|
| NightBear | Дата: П`ятниця, 28.03.2008, 11:51 | Повідомлення # 45 |
 Адмін
| Мдямс..сиджу я тут на канікулах на додатковому з фізики..щось там Коля Пержун говорить, як завжди (у нього рот не закриваєтся помойму), а О.І. каже йому: "Ну ти Коля жук!"..гг..ще би сказав "хрущ"..от блін.. А ще хвилин 5 розповідав нам про матроса Кошку..уфф..я навіть не встиг би записати :(..але щось він там казав, що це був літературний твір такий, вони читали його в читанці в молодших класах, а потім він приїхав у Севастополь, а там стояв пам"ятник матросу Кошці..ну він був здивований, бо думав що це суто літературний персонаж..далі пбачив, що там пише, що в якомусь забиченому селі у Вінницькій області є такий же пам"ятник..Ну О.І. зацікавився і поїхав шукати то село..каже, що там пару хат і все..пусте село якесь..ну але знайшов той пам"ятник, там якась сторожиха почала розповідати йому..як той матрос за сміливість отримав від царя "царську чарку"..тобто чарка з царською печаткою, він заходив у будь-який трактир і міг безкоштовно пити з цієї чарки..(круто, мені би так)..але якраз через це він спився, і врятувало його те, що в нього вкрали цю чарку.. Так за які ж подвиги?..тіпа були такі бомби раніше..круглі, як ядра, із ниткою запала..ну і короче деьс він там був, кинули їм бомбу, а цей матрос не розгубився і вкинув бомбу ще з запалом, що горить у каструлю з супом, ну і ти не взірвалась..(ні щоб просто потушити, ще й їжу спортив..маґула блін)..ну і так далі..всього ен пам"ятаю..терба було на диктофон записувати :(..але я ж не знав, що так цікаво буде..
|
| |
|
|
|
 |  |